Tapasztalat, Teljesítmény, Siker a területfejlesztésben

Csapatunk szakmai tanácsadást nyújt többszereplős, partnerségi alapon szervezett település-, gazdaság- és humánerőforrás-fejlesztési projektek és programok tervezéséhez, végrehajtásához és értékeléséhez, Európa legjobbjainak szakmai és szolgáltatási színvonalán.

Célunk, hogy a 2005 óta működő vállalkozásunk, a szakmai teljesítménye alapján üzlet partnere legyen állami, önkormányzati és civil szervezeteknek, akik számára fontos a tervezett fejlesztési projektek és programok sikeressége.

Kiemelten a térségi és települési stratégiák, gazdaságfejlesztés, foglalkoztatás, turizmus, egészségfejlesztés területen széles körű tapasztalattal és tudással rendelkezünk.

⦁ Munkáink során széleskörű tapasztalatra és gyakorlatra tettünk szert mind a konkrét fejlesztési projektek, mind a nagyobb léptékű, országos és térségi fejlesztéspolitikai koncepciók, programok előkészítésében.
⦁ Az állami fejlesztési források programozására és elosztásuk hatékony menedzselésére irányuló szakmai tapasztalataink mellett sikeresen dolgozunk együtt területi és települési önkormányzatokkal, társadalmi szervezetekkel és vállalkozásokkal, saját fejlesztési elképzeléseik kialakításában.
⦁ Sikeres előkészítési és tervezési munkáink mellett részt vettünk mind nemzeti szintű forrás-elosztó (pályázati) rendszerek működtetésében, valamint helyi szintű fejlesztési projektek, támogatási programok megvalósításában is.

Szakértelem mindenek felett

A Vitál Pro Kft. tanácsadói több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek életképes – hatásos és megvalósítható – fejlesztési projektek és programok tervezésében és lebonyolításában. Az EU első – még 1992-ben induló – magyarországi területfejlesztési programjában való részvétel óta folyamatosan dolgozunk európai uniós és nemzeti finanszírozású fejlesztésekkel.

Célunk, hogy 2004 óta működő vállalkozásunk szakmai teljesítménye alapján önkormányzati és államigazgatási szervezetek azon igényes vezetőinek üzleti partnere legyen, akik számára fontos az általuk tervezett fejlesztési projektek és programok valós, hosszú távon is fenntartható eredményessége és a fejlesztések pozitív hatásainak maximalizálása.

Szakértői csapatunk tagjai többféle, egymást kiegészítő tapasztalattal és tudással rendelkezik, melyeket megbízóink igényei szerint vagyunk képesek kombinálni.

Csapatunk magas szintű szakértelmének köszönhetően sikeres mind a szakpolitikai programokhoz és elvárásokhoz jól illeszkedő, céljukat hatékonyan és végrehathatóan elérni képes projektek tervezésében, mind a kedvezményezettek, végrehajtók igényeinek és lehetőségeinek maximális figyelembe vételében a szakpolitikai stratégiák, programok kidolgozása és értékelése során.

Hogyan dolgozunk?

Megbízóink konkrét igényeinek leginkább megfelelő, személyére szabott, konkrét és egyedi céljainak leginkább megfelelő szolgáltatást nyújtunk. Ehhez illesztjük tanácsadói munkánk siker-kritériumait és az általunk bevont tanácsadó partnerek tudását, képességeit. Törekszünk emellett arra, hogy

  • újszerű, egyre hatékonyabb módszereket alkalmazzunk ,
  • megbízásunknak minden esetben konkrét, gyakorlati és közvetlenül alkalmazható eredménye legyen,
  • megbízónkat teljes mértékben bevonjuk a megbízás teljesítésének folyamatába, de kapacitásait csak a minimálisan szükséges mértékben vegyük igénybe,
  • tanácsadói munkánk lezárása után is rendelkezésére álljunk megbízóinknak.

Amire büszkék vagyunk

  • Munkáink során széleskörű tapasztalatokra és gyakorlatra tettünk szert mind egyes konkrét fejlesztési projektek, mind nagyobb léptékű, országos és térségi fejlesztéspolitikai koncepciók, programok előkészítésében.
  • Az állami fejlesztési források programozásra és elosztásuk hatékony menedzselésére irányuló szakmai tapasztalataink mellett együtt sikeresen dolgoztunk területi és települési önkormányzatokkal, társadalmi szervezetekkel és vállalkozásokkal, saját fejlesztési elképzeléseik kialakításában.
  • Sikeres előkészítési és tervezési munkáink mellett részt vettünk mind nemzeti szintű forrás-elosztó (pályázati) rendszerek működtetésében, mind helyi fejlesztési projektek menedzselésében, megvalósításában is.

dr. Pácsa Szilvia
Lunk Tamás
Wächter Balázs

 

Vissza a főoldalra